Skip to content

Devino un consilier imobiliar de succes!

Agenția Napoca Imobiliare își mărește echipa de consilieri imobiliari în Cluj-Napoca, Florești sau Oradea!

De peste 8 ani de zile contribuim la dezvoltarea oamenilor din cadrul agenției, reușind să atingem împreună cele mai înalte standarde. De-a lungul timpului am creat legături strânse cu oameni pasionați, dornici de noi provocări, într-un mediu prosper și foarte dinamic.

În ultimii ani am obținut distincții importante la marile evenimente naționale din domeniul imobiliar (premiul pentru cea mai eficientă investiție în educație, premiul pentru cea mai accelerată ascensiune, agenția anului 2020 în Cluj-Napoca, agenția anului 2021 în Cluj-Napoca, Brokerul anului 2021 în România) datorită proceselor, obiectivelor îndrăznețe și a oamenilor ce fac parte din echipa noastră.

Suntem în continuă expansiune și dorim să avem alături de noi oameni cu spirit antreprenorial, oameni care își doresc să obțină performanță și au nevoie de un mediu care să le faciliteze și accelereze dezvoltarea!

Beneficiile tale

Acces la baza de date

Vei avea acces la cea mai mare bază de date din Transilvania. Acest lucru îți va facilita procesul de ofertare pentru clienții noi.

Traininguri de specialitate

Săptămânal organizăm traininguri de specialitate susținute de traineri specializați atât pe domeniul imobiliar cât și pe domeniile sociologice, juridice și psihologice.

Brand puternic

Îți vei desfășura activitatea în cadrul unui brand puternic cu reputație și recomandări în piața imobiliară, lucru care îți va facilita ușurința de a obține încrederea clienților.

Instrumente de lucru

Vei primi propriul birou cu instrumente de lucru necesare, într-un spațiu nou și modern dintr-o zonă accesibilă din Cluj-Napoca și Oradea!

Susținerea echipei

Vei face parte dintr-o echipă profesionistă și vei lucra alături de colegi cu experiență vastă în imobiliare. Vei primi suport tehnic, juridic și financiar.

Clienți și oferte asigurate

Asigurăm clienți și oferte care necesită vizionare pentru a-ți crea propriul portofoliu cu oferte.

Venituri substanțiale

Vei dobândi venituri bazate pe o comisionare extrem de motivantă (se discută la interviu).

Dezvoltare personală și profesională

Punem accent pe dezvoltarea echipei noastre. Suntem conștienți că reușitele și rezultatele pozitive sunt rezultatul unei munci inteligente.

Pentru cine este potivit?

  • Absolvenți de studii superioare (Facultatea de Business, FSEGA, FSPAC,  Științele Comunicării etc.)
  • Persoane cu experiență în domeniul vânzărilor (B2B, B2C)
  • Viitori absolvenți și pasionați de domeniul vânzărilor, al psihologiei, antreprenoriatului

Care sunt cerințele noastre?

AUTOMOTIVARE – Trebuie să ai abilitatea de a identifica și aplica strategii de automotivare. Un partener auto-motivat nu are nevoie de nicio presiune sau stimulent exterior pentru a-și îndeplini sarcinile de lucru.

DORINȚA DE A ÎNVAȚĂ LUCRURI NOI – Să fii deschis/ă către modalități noi de lucru și implicarea activă și constantă în programe de dezvoltare profesională.

ADAPTABILITATE – Să îmbrățișezi noutatea și să percepi schimbarea ca pe o oportunitate, și nu ca pe o amenințare.

RESPONSABILITATE – Să știi să preiei inițiativa, să îți asumi responsabilitatea pentru rezultate și te străduiești permanent să îți îmbunătățești performanțele.

ÎNCREDERE – Să oferi transparența, întrucât suntem recunoscuți în piață pentru această calitate și acest lucru ne cataloghează drept o firma serioasă. Muncim într-un mediu în care punem foarte mare accent pe comunicare și avem încredere ca fiecare persoană este capabilă și devotată atingerii obiectivelor comune.

RESPECT – Oferim respect, deci ne așteptăm să primim ceea ce oferim. Iubim domeniul în care activăm motiv pentru care ne respectăm clienții, partenerii și nu în ultimul rând concurența, reușind astfel sa ne păstrăm imaginea pe piața imobiliară din Cluj-Napoca. Prin intermediul respectului reușim să apreciem diferențele și să valorificăm potențialul existent în fiecare lucru.

ZÂMBETUL PE BUZE – Ne dorim o persoană pozitivă care nu se plânge pentru fiecare sarcină nouă, ci din contra, zâmbește mereu și transmite o energie pozitivă.

INTEGRITATE – Ești o persoană sociabilă dar totuși integra care nu ține cont de zvonuri și vorbe în vânt? Atunci locul tău este aici pentru că barfa este motiv de concediere. Nu ne plac cârcotașii!

HOTĂRÂRE – Suntem dispuși să oferim o șansă persoanelor ambițioase și dornice sa se dezvolte care au un obiectiv bine definit. Nu ne plac persoanele care nu știu ce vor de la viața. Preferăm experiență în domeniul vanzarilor, dar dacă consideri că ești o persoană ,,în stare să mute munții”, acceptăm provocarea de a te dezvolta.

FULL TIME – Ne place să facem lucruri de calitate de aceea știm sigur că în acest domeniu este nevoie de devotament și de multă muncă pentru atingerea unor obiective mărețe. Ne dorim sa petrecem timpul dezvoltandu-ne și evoluând, așa ca te vrem lângă noi full time. Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul imobiliar, te invităm să te alături echipei noastre.

agenti-napoca-imobiliare

Descrierea atribuțiilor

  • Consilierea imobiliară a clienților;
  • Menținerea și aprofundarea relațiilor cu clienții;
  • Colectarea informațiilor cu privire la piața imobiliară;
  • Segmentarea și gestionarea bazei de date;
  • Implementarea și gestionarea planului de tranzacție;
  • Negocierea și finalizarea ofertelor imobiliare;
  • Pregătirea la timp a documentației pentru tranzacție;
  • Întocmirea contractului de prestări servicii a agenției, respectând metodologia și legislația din domeniu.

Împreună punem bazele carierei tale de succes în imobiliare!

Vei avea parte de sprijin constant pe toată perioada activității tale.

Ți-am pregătit un program personalizat de dezvoltare amplu prin care să dobândești într-un timp foarte scurt competențele de care ai nevoie pentru a performa în domeniu. 

Crezi că te potrivești?

Completează formularul de înscriere de mai jos. Atașează CV-ul tău și te vom contacta.

    Prenume*

    Nume*

    Adresa ta de email*

    Număr de telefon*

    Subiect*

    Scrisoare de intenție*

    Incarcă CV .pdf / .doc / .docx / .jpeg / .png (dimensiune maximă fișier: 8MB)*

    Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si prelucrarea datelor dvs. pe acest site web*

    Descrierea companiei

    • Napoca Imobiliare este o companie de top pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, iar principalul nostru obiect de activitate este intermedierea tranzacțiilor imobiliare.

      • În 2021 am câștigat premiul „Agenția imobiliară a anului 2020 în Cluj-Napoca”
      • În 2019 am câștigat premiul pentru „Ascensiune Accelerată în Cluj-Napoca” la Gala Națională a Profesioniștilor în Imobiliare.
      • În 2018 am câștigat premiul pentru „Cea mai eficientă investiție în Educație” la Gala Profesioniștilor în Imobiliare.

      Vezi mai multe detalii despre Napoca Imobiliare aici.

    Urmărește-ne pe rețelele sociale