Cum să îți pregătești casa pentru vânzare sau închiriere

Am pregătit pentru tine un articol imobiliar care te va ajuta să cunoști mai bine cum să îți pregătești casa pentru vânzare sau pentru închiriere. În primul rând trebuie menționat faptul că vânzarea și închirierea sunt 2 lucruri foarte diferite, dar care se aseamănă până la un punct. Atât pentru vânzare cât și pentru închiriere trebuie să ținem cont de următoarele:

Câteva sfaturi esențiale ca să îți pregătești casa pentru vânzare sau închiriere

 

„Puneți căciula de cumpărare și vizionează casa ta din perspectiva cumpărătorului ca și cum ar fi pentru prima dată” – Marliou Young un broker atestat profesional, asociat cu Virtual Reality Properties din zona metropolitană a Atlantei.

„Ia-ți notițe despre ce tu, ca și cumpărător, ai remarcat în primul rând”, spune Young „apoi repară sau înlocuiește ce nu e la locul lui”.

Unele dintre recomandările ei de top includ ascunderea fotografiilor de familie, curățirea dulapurilor, îndepărtarea exesului de mobilier în exces și multă curățenie.

 

Sfaturi esențiale ale pregătirii casei sau apartamentului pentru vizionare

  1. Curăță, curăță și iar curăță. Șterge praful de pretutindeni, inclusiv a lamelor ventilatorului. Lustruiește aparatele casnice, robinetele, cabina de duș, baia. Fă o spălare completă a ferestrelor atât pe interior cât și exterior. Spală covoarele, spală perdelele și creează un mediu impecabil pentru oricine. Curățenia de primăvară e valabilă și în cazul pregătirii proprietății pentru vânzare sau închiriere, și aceasta se face în orice anotimp al anului.
  2. Fii atent la mirosuri. Nu gătiți bakon sau mâncăruri care provoacă mult miros cu o zi înainte ca potențialii clienți să sosească la vizionare. Nu vrei ca proprietatea ta să aibă miros de restaurant fast-food.
  3. Fă ordine printre lucruri. E foarte important să fie ordine în apartament. În cazul colaborării cu o agenție imobiliară agentul va veni și va face poze proprietății și acele imagini trebuie să fie impecabile pentru a se putea face o promovare ca la carte. Cu cât casa sau apartamentul sunt mai ordonate cu atât potențialii chiriași sau cumpărători vor fi mai interesați.
  4. Scapă de lucrurile personale. Nu e nevoie să le arunci, dar e bine ca lucrurile personale să nu fie prezente în timpul filmărilor, pozelor sau a vizionării. Oamenii sunt interesați de proprietate în sine și nu de lucrurile tale.
  5. Să fie lumină! Trage toate draperiile de pe geamuri, aprinde becurile (care e de preferat să fie funcționale) și luminează încăperea. O cameră luminoasă și veselă arată mai mare și mai primitoare.
  6. Vopsește pereții cu culori neutre. Oricât de mult îți place sala de mese roșie, cu culori dramatice, acest lucru ar putea înlătura o mare parte din cumpărători. Așadar, redecorați-vă camerele în tonuri neutre precum albul sau nuanțe de alb, care vor permite cumpărătorilor să se concentreze asupra spațiilor în sine și nu pe culoarea pereților.

 

Te-ar putea interesa și:

Sfaturi imobiliare pentru vânzarea casei

Tendințe de design interior al imobiliarelor în 2020 și 2021

Tendințe de design interior pentru 2019

Importanța fotografiile la imobilele de vânzare sau închiriere

Cum să îți găsești repede un cumpărător pentru proprietatea ta

 

Despre Napoca Imobiliare

Napoca Imobiliare este Agenția Imobiliară cu cea mai mare bază de date din Cluj-Napoca, având ca principal obiect de activitate intermedierea tranzacțiilor Imobiliare. Oamenii aleg să colaboreze cu noi deoarece:

– avem mii de oferte pe care le actualizăm zilnic;
– agenții noștri profesioniști se asigură că vei găsi proprietatea perfectă pentru nevoile tale;
– ne bazăm pe 6 valori: încredere, respect, integritate, calitate, profesionalism și transparență;
– atitudine pozitivă și chef de muncă;
– obținerea unui preț corect pentru vânzare sau cumpărare;
– oferim siguranță legislativă pentru toate tipurile de tranzacții;
– oferim consultanță imobiliară, financiară și juridică pe tot parcursul colaborării și după

 


 

*după ce introduceți datele trebuie să confirmați pe e-mail*

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *